Programma

Zaterdag 5/05: Het super waterspel (14u-17u)

Aangezien ze vandaag zomerse temperaturen geven gaan we ons wagen aan enkele super leuke water spelletjes. de kans is groot dat we nat gaan worden dus neem zeker reserve kleren mee en als je dat thuis hebt mag je ook zeker een waterpistool mee nemen.

Zaterdag 12/05: Het grote drakenspel (14u-17u)

We gaan vandaag de wereld van de draak ontdekken. als je hier veel over weet hebben we je kennis zeker nodig vandaag, als je er niet zo veel over weet is het DE moment om kennis op te doen. zeker komen dus.

Zaterdag 19/05: Laatste vergadering 

Vandaag is het jammer genoeg al de laatste vergadering voor het kamp. Maar niet getreurd we gaan er een super leuke namiddag van maken!!! We gaan samen met de welpen en met de kapoenen en kabouters van Sint-lut naar het speelmijntje!!!

Jullie worden om 14 uur stipt verwacht aan het speelmijntje (Leuvensesteenweg 97A) om 17 uur kunnen jullie ouders jullie daar ook weer komen ophalen. Er zal deze week geen afzetplaats zijn.

Deze fantastische uitstap kost 5 euro (gelieve dit mee te geven aan jullie kapoen, kabouter, welp) = inkom + drankje. Ook verplicht sjaaltje + scouts T-shirt/hemd aandoen.

Een stevig linker,

De kapoenenleiding

Kampdata Kapoenen: 13-18 juli

Vragen over het kamp? De kampbrief en het kampboekje helpen u verder. 

Vriendjes zijn ook nog altijd welkom om te komen proberen, Voor vragen of opmerkingen kan je altijd terecht bij de leiding.

Jeffrey Schotte: 0497/123760